Рецепт фрикадельок з індички з лимоном



 Для фрикадельок з індички з лимоном  потрібно підготувати пів кілограма індичого фаршу, столову ложку кедрових горіхів, половинку цибулини, зубчик часнику, чотири столові ложки рослинної олії і близько столової ложки оливкового, збитих вершків (не солодко) двісті двадцять п'ять грамів, три столові ложки хлібних крихт, один лимон, двісті мілілітрів курячого бульйону, два качана брокколі, триста грамів пасти.
 Цибулю і часник (подрібнені) обсмажити до пом'якшення, змішати з усією кількістю фаршу, додайте туди ж кедрових горішків, цедру, всю, що вийде з одного лимона, ложку оливкової олії, все хлібні крихти і столову ложку збитих вершків - все перемішати і гарненько приправити . Всю отриману масу розділити рівними частинами на двадцять кульок, охолодити. Окремо закип'ятити весь бульйон, влити сік одного лимона, і гріти, поки дві третини не випарується, потім додати ту кількість вершків, що залишилося - після цього він повинен придбати відразу ж потрібну консистенцію (густоту). Отриманий соус слід приправити і тримати теплим, окремо зварити пасту і брокколі. На рослинному маслі до абсолютної готовності обсмажити підготовлені фрикадельки і подавати, сервірувати пастою, вареної брокколі і полив соусом - фрикадельки з індички з лимоном  готові.