Рецепт жаркого в гарбузі



Для жаркого в гарбузі  підготуємо двісті грамів зеленої сочевиці, чотириста грамів сосисок з цибулею пореєм і Свіжі беконом (розрізаних на три частини кожна), дві столові ложки оливкової олії, головку цибулини (дрібно нарізану), дві видавлених чесночінкі, два почищених і нарізаних пастернаку, банку помідорів, шістсот грамів овочевого бульйону, по маленькій ложечці коріандру і кмину, трохи дрібно порізаної петрушки, одну велику гарбуз, двадцять п'ять грамів топленого масла і приправи.

Попередньо на годину потрібно замочити зелену сочевицю, потім - духовку розігріти, сосиски обсмажити на оливковій олії, прибрати їх зі сковороди і покласти туди цибулю з часником, зробити зажарку. До зажарки поступово додавати пастернак, нарізані помідори, потім влити бульйон, швидко закип'ятити, закинути кмин і петрушку, опустити обсмажені сосиски, залежить підсушену поле замочування сочевицю. Гарбуз помити, зрізати верхню частину (залишити як кришечку), вийняти насіння, промазати зсередини приправами і топленим маслом. Викласти в підготовлену гарбузову каструльку, начинку з сосисок, прикрити кршечкой і запекти до готовності (гарбуз повинна стати зовсім м'якою). Подавати печеня в гарбузі  , Нарізаючи його як пиріг -долькамі.