Рецепт пасти зі спаржею та куркою



 Для пасти зі спаржею та куркою  потрібні будуть п'ятсот грамів курячих грудок (очищених від кісток і шкіри), така ж кількість спаржі, дві столові ложки солодко вершкового масла, триста п'ятдесят грамів макаронів будь-якого сорту, три столові ложки нарізаної цибулі-шалот, пів склянки сухого хересу, склянка жирних вершків, одна восьма чайної ложки свежемолотого мускатного горіха, сто грамів козячого сиру, столова ложка соку лимона, дві столові ложки свіжого подрібненого естрагону, стакан пармезану (натертого).
 Приправи та сорт сиру для цього люду не є обов'язковими - їх можна змінювати на свій смак, це дозволяє кожен раз готувати практично нове блюдо (більш гостре з перцем чилі, або більш насичене з вершковим сиром). Спаржу опустити в окріп, потримати в киплячій воді небагато, вийняти, промити проточною водою. Макарони до готовності відварити, курячі грудки нарізати красивими смужками, обсмажити, даючи з одного боку схопитися скоринці, потім туди ж кинути цибулю і спаржу, залити весь підготовлений херес і ще прогрівати (поки курка не приготується). Після цього влити сивки, присипати блюдо мускатним горіхом, козячим сиром і пармезаном. Коли обидва сорти сиру розплавляться - додати сік лимона, перець і естрагон. Подавати пасту зі спаржею і куркою  , Розклавши по тарілках макарони і рясно полив соусом.