Рецепт тістечок Розкіш



 Для тістечок Розкіш  , Знадобляться двохсотграмовий шматочок темної шоколадки, стільки ж солодко вершкового несолоного м'якого масла і така ж кількість білого цукру, чотири курячих яйця, десять мілілітрів не кислим сметани, двісті грамів 9можетчутьбольше) здобною борошна, столова ложка золотого сиропу, стограмовий шматочок шоколаду і ще двадцять п'ять грамів масла - для соусу. Плитку (двохсотграмових) розтопити після чого остудити. Кухонним комбайном збити стограмовий шматочок масла з усією підготовленої нормою цукру - після по одній штучці вбити всі яйця. Зробивши швидкість комбайна мінімальної - додати сметану і потрошку ввести підготовлену борошно, а в останню чергу покласти топлений шоколад - змішати всі інгредієнти для отримання красивого шоколадного тіста. Тісто наше потрібно розкласти по паперовим формочках (можна і в одну форму для кексу, але тоді готувати довше) - запекти до відчуття щільності, охолодити. Для соусу розтопити другий (меншу) шоколадку, після чого вмішати в неї другий шматочок масла і весь золотий сироп. Коли маса трохи охолоне, вмочити кожен маленький кексік верхівкою в соус (або намазати його на верхню частину великого кексу) - помістити блюдо на холод, щоб глазур добре застигла. Тістечка Розкіш  зберігаються не більше п'яти днів (без глазурі поміщені в морозилку, можуть витримати термін до місяця).