Рецепт веселого лимонного кексу



 Для веселого лимонного кексу  потрібні взяті рівних кількостях (по сто двадцять п'ять грамів), вершкове масло (несолоне) і цукрова пудра, трохи більшу кількість молока (близько ста п'ятдесяти грамів), десть п'ятдесят грамів звичайної борошна, півтори чайні ложки розпушувача, цедра (терта) з двох лимонів , п'ятдесят п'ять грамів кишмишу, чотири столові ложки лимонного крему, і для глазурі - сто двадцять п'ять грамів маскарпоне, двісті п'ятдесят грамів цукрової пудри, дев'яносто грамів несолоного масла, трохи лимонного соку, ванільного екстракту і крапелька рожевого барвника, для прикраси можна взяти кольорових цукерок (драже).
 Духовку прогріти і підготувати форму, збити поступово додаючи, масло, цукор, яйця (по черзі), молоко, якісну муку (змішати з розпушувачем), лимонну цедру і розмочений родзинки - викласти у форму, довести до абсолютної готовності в духовці, охолодити, не дістаючи з форми, потім витягти на робочу поверхню, розрізати горизонтально і промазати лимонним кремом зсередини. Збити всі складові глазурі разом в блендері і гарненько промазати весь кекс, після чого розрізати його на деяку кількість частин і кожен прикрасити різнобарвною цукеркою - веселий лимонний кекс  можна подавати.