Рецепт запіканки з тунцем



 Для запіканки з тунцем  потрібні триста п'ятдесят грамів яєчної локшини, столова ложка кам'яної (йодованої) солі, двісті сорок грамів свіжих (будь-яких) нарізаних грибів, трохи вершкового масла, дві склянки розламаних брокколі, сто вісімдесяти грамова банка консервованого тунця (в олії), триста мілілітрів грибного супа- пюре, два з половиною склянки натертого Чеддер, третину склянки хорошого знежиреного молока, столова ложка рідких вершків, приправи і стакан ламаних чіпсів. Духовку розігріти, присолену воду закип'ятити в п'ятилітрової каструльці, відварити локшину, трохи не доводячи до готовності, опустити туди ж наші шматочки броколі, довести до готовності, злити, відкласти. На сковороді (сухий) обсмажити скибочки грибів, добившись максимально пускання ними соку, зняти з вогню. В іншій каструльці розтопити підготовлене вершкове масло, обсмажити цибулю, закласти туди пасту з брокколі, потім гриби з соком, розчавлене м'ясо тунця (разом з соком), суп-пюре, сир, вершки і все молоко, приправити. Поле цього присипати отриману запіканку з тунцем  хорошим шаром крошение чіпсів і запекти. Подавати дуже гарячим як абсолютно самостійну страву.