Рецепт шоколадно-медових оладок з карамеллю



 Для шоколадно-медових оладок з карамеллю  потрібні - сто п'ятнадцять грамів борошна (неодмінно здобною), чверть десертної ложки пекарського порошку, два яйця, сто двадцять мілілітрів молока (краще взяти сільське, жирне), столова ложка меду, по п'ятдесят грамів тертого гіркого шоколаду, гранульованого цукру, горіхів пекан і ще сто п'ятдесят грамів ванільного морозива.
 На сковороді з досить-таки товстим дном, не перемішуючи, розплавити весь підготовлений цукор, потім на сковорідку поміщаємо наламані (або змолоти, але не дрібно) горіхи пекан - після цього потрібно струснути сковороду, щоб обидва продукти перемішалися і пекан опинився весь у цукровій густий карамелі. Наступним кроком - додати в суміш, молоко, проварити, помішуючи (потрібно щоб суміш загусла). Борошно, змішане з порошком замішуємо з яйцями і молоком так щоб домогтися рідкого (для оладок) тесту - в нього потрібно додати дрібно натертий гіркий шоколад і весь мед, змішати і посмажити оладки. Знімаючи з вогню оладки можна укладати на рушник (зняти зайве масло). Перед подачею сервіруємо шоколадно-медові оладки з карамеллю  , Розкладаючи їх по десертним тарілочках, декоративно покриваючи отриманим карамельним соусом і укладаючи поряд з кожною порцією - кулька ванільного морозива.