Рецепт - БУЛЬЙОН З КУРКОЮ І ЛОКШИНОЮ по-китайськи


На 2 порції:
600 мілілітрів курячого бульйону
2 ст л соєвого соусу
1 ст л кунжутної олії
50 грам тонкої яєчної локшини
100 грам грибів шиітаке, розрізаних навпіл
1 куряча грудка, без шкіри, відварена і нашаткована
50 грам молодого шпинату
1 червоний чилі, очищений від насіння і нашатковану

Проста альтернатива звичайному курячому бульйону в китайському стилі.
1. нагріємо курячий бульйон в каструлі, додамо соєвий соус, кунжутну олію в каструлі і відваримо локшину і гриби в бульйоні протягом 2 хвилин.
2. додамо курку і шпинат, прогріти кілька хвилин.
3. розіллємо бульйон по тарілках, посипаємо чилі і подаємо.
Вегетаріанський варіант
Замініть яєчну локшину вермішеллю. Замість курки додамо побільше овочів, наприклад, нашаткованої капусти і зелений лук.