Рецепт торта «Казка»



Інгредієнти для приготування торта «Казка» :
 - Три курячих яйця,
- Дві склянки цукру,
- Одна банка згущеного молока,
- Один стакан сметани,
- Три - чотири столові ложки какао-порошку,
- Півтори склянки борошна,
- Триста грам вершкового масла,
- Один стакан червоного вина,
- Одна чайна ложка соди,
- Оцет для тушкування соди,
- Ягоди - за смаком (можна брати варення),
- Горіхи, будь - за смаком.
Спосіб приготування торта «Казка» :
 1. Яйця збиваємо з додаванням цукрового піску (двісті грам). Потім, не припиняючи збивати, додаємо пів банки згущеного молока, потім вводимо сметану, кілька ложок какао-порошку. Соду погасити оцтом і вливаємо в тісто, перемішуємо, далі неспішно, поступово додаємо борошно. Тісто має у вас вийти трохи рідкувато.
2. Підготуємо роз'ємну форму для пирогів, застелити дно пергаментним папером, трохи збризкаємо маслом і трошки прісиплем борошном. Переливаємо тісто у форму і поміщаємо в духовку. Духовку попередньо прогріваємо. Випікаємо корж сорок п'ять - п'ятдесят хвилин.
3. Змішуємо цукор і вино. Проварюємо на слабенькому вогні хвилин тридцять - тридцять три.
4. Збиваємо масло і згущене молоко, додаємо какао-порошок.
5. Остужаем готовий корж і розрізаємо на три однакові частини. Змочуємо кожен корж вином і промазуємо кремом. Поливаємо зверху торт кремом (можна використовувати спеціальну глазур для тортів) і прикрашаємо горішками.