Рецепт сирного супу.


Рецепт сирного супу.

 Сирний суп по-французьки. Відмінний рецепт супу з картоплею і куркою. Курячий суп виходить ніжний і нажорістий! Сирний суп по-французьки Інгредієнти: - 400-500 г філе - 200 г плавленого сиру - 400 г картоплі - 150 г цибулі - 180 г моркви - вершкове масло - сіль, перець, зелень, лавровий лист Приготування: 1. У каструлю на 3 л покласти м'ясо і налити води. Як тільки бульйон почне кипіти, додати 1 ч.л. солі, пару горошків запашного перцю і чорного, 2-3 листочка лаврового листа. Варити від моменту закипання 20 хвилин. Потім м'ясо вийняти. 2. Картоплю почистити і нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. М'ясо порізати невеликими кусочкамі.Плавленний сир (якщо у вигляді брусочки) натерти на тертці або порізати кубиками. 3. У киплячий бульйон додати картоплю. З моменту закипання 5-7 хв. 4. У цей час робимо слабку зажарку на вершковому маслі. Спочатку кладемо цибулю, потім моркву. Злегка посолити і поперчити. Готову зажарку додаємо в суп і варимо ще 5-7 хв. 5. Потім додати порізане м'ясо. Варимо 3-4 хвилини, додаємо плавлений сир, гарненько завадили і вимкнули вогонь. 6. Перед подачею посипати зеленню. За бажанням подавати з грінками
 Що не кажи, а раніше таке відео Рецепт сирного супу. подивитися ніде не можна було