Рецепт - курячий бульйон з галушками


Курка - одна штука
Цибуля ріпчаста
Селера кореневої
Сіль перець за смаком
Лист лавровий
Морква
Борошно пшеничне (галушки) - 3 скл.
Розпушувач тіста (галушки) - 4,5 чайні ложки
Молоко (галушки) - 1 скл.
Яйце куряче (галушки) - одна штука
Кукурудза консервована - 1 бан.
Зелений горошок - 1 бан.
Горіх мускатний - одна чайна ложка
Орегано
Базилік
Майоран

Рецепт "Курячий бульйон з галушками"
В емальовану каструлю наллємо холодної води, опустимо в неe курку, порізану великими порційними шматками, додамо багато моркви, цибулі ріпчастої, селери (я не знайшла, замінила пастернаком), сіль, перець, лавровий лист і я додала молоді стрілки часнику.
Відварити до готовності при щільно закритій кришці.
Вийняти курку, відокремимо м'ясо від кісток, бульйон процідити.
У готовий бульйон покладемо свіжу нарізану моркву, селеру і відваримо в нім галушки.
Для галушок: 3 склянки борошна + 4,5 чайні ложкіразрихлітеля + 1,5 чайні ложкісолі.
Окремо змішаємо 1 стакан молока і 1 яйце. Всe з'єднаємо. Столовими ложками формувати галушки і кидати в бульйон.
Коли галушки будуть готові, в бульйон додамо м'ясо, кукурудзу консервовану і зелeного консервований горошок, одна чайна ложка мускатного горіха, орегано, базилік, майоран. скип'ятимо.
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> Курячий
Рецепти: Бульйони та супи -> Бульйони -> Курячий