Рецепт теплого салату з курячої печінки



Інгредієнти для приготування теплого салату з курячої печінки :
 куряча печінка - двісті п'ятдесят грам, нарізана на невеликі шматочки
морква - одна невелика штука, натерта на тертці
очищений ріпчаста цибуля - одна середнього розміру цибулина, нарізана дрібно
болгарський солодкий перець - одна штука, порізаний на смужки
чорний мелений перець - додаємо за смаком
морська або звичайна сіль - за смаком
будь-яке рослинне масло - для обсмажування.
 Спосіб приготування теплого салату з курячої печінки :

 Дуже ретельно промиваємо печінку і нарізаємо її на невеликі кубики. Очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю. Нарізаємо півкільцями. Морквину чистимо і нарізаємо ан тонку соломку або трьом на тертку. Гарненько моєму і видаляємо серединку з болгарського перчика. Нарізаємо перець на смужки.
Розігріваємо сковорідку з олією і обсмажуємо в ній шматки печінки кілька хвилин. Приправляємо сіллю і додаємо перець. Потім закидаємо в сковорідку морква, перець та цибулю. Добре перемішуємо масу і готуємо в сковорідці хвилин вісім - десять.
Далі прибираємо сковорідку і перекладаємо вміст на гарне блюдо. Подаємо салат в теплому стані. Прикрашаємо, свіжою зеленню.
Смачного!