Рецепт сливового пирога з ванільним кремом



Інгредієнти для приготування сливового пирога з ванільним кремом :
 - Сімсот п'ятьдесят грам слив,
- Двісті п'ятдесят грам борошна,
- Двісті п'ятдесят мілілітрів вершків,
- Сто сімдесят п'ять - сто вісімдесят грам цукру,
- Сто вісімдесят грам вершкового масла,
- Чотири курячих яйця,
- Двісті п'ятдесят мілілітрів молока,
- Один пакетик ванільного цукру,
- Одна щіпка солі,
- Півтора пакетика порошку для ванільного пудингу,
- Щіпка розпушувача.
Спосіб приготування сливового пирога з ванільним кремом :
 1. Замішуємо тісто з пшеничного борошна, ванільного цукру, сімдесяти п'яти грам цукрового піску, вершкового масла, курячого яйця і однієї щіпки солі. Формуємо з тіста кому і загортаємо його в поліетилен. Охолоджуємо.
2. Промиваємо сливи, ділимо на дві половинки, викидаємо кісточки і обсушуємо.
3. У сухий ємності змішуємо молоко (три столові ложки), три яйця і порошок для приготування пудингу.
Останнє молоко, шістдесят грамів масла і вершки перемішуємо і поміщаємо на вогонь. Всипаємо цукор і варимо кілька хвилин.
4. Тісто розгортаємо і викладаємо його в заздалегідь підготовлену форму. Робимо бортик. Зверху на тісто викладаємо сливи рівним шаром і заливаємо пудингом. Випікаємо п'ятьдесят-три - п'ятдесят п'ять хвилин.
5. Готовий пиріг прикрашаємо кульками вершкового або шоколадного морозива,
посипаємо цукровою пудрою або корицею.