Рецепт ніжного яблучного штруделя з корицею



 Інгредієнти для приготування ніжного яблучного штруделя з корицею :

 - Чотири - п'ять штук соковитих солодких яблук,

 - Чотириста грамів листкового тіста,

 - Один стакан цукру (двісті грам),

 - Одна столова ложка лимонного соку,

 - Одна чайна ложка кориці,

 - Одна щіпка солі,

 - Мускатний горіх - одна щіпка

 Для прикраси (по вашому розсуду можете змінювати сервіровку)

 - Кілька листочків м'яти,

 - Будь-які свіжі ягоди,

 - Одна - дві чайні ложки цукрової пудри,

 - Вершкове морозиво.

 Спосіб  приготування ніжного яблучного штруделя з корицею :

 1. Добре промиваємо яблука. Очищаємо, вирізаємо серединку, виймаємо насіння і нарізаємо на кубики (якщо шкурка товста, то можна зрізати її)

 2. Потім засипаємо яблука    цукром, додаємо мелену корицю і вводимо мускатний горіх, сік    лимона, приправляємо сіллю і дуже добре перемішуємо.

 3. Злегка размороженное листкове тісто поділяємо на дві однакові частини і розгортаємо в тонкі листи кожну.

 4. Один лист з тіста викладаємо в підготовлену форму і розподіляємо по всій його поверхні кубики яблук. Зверху накриваємо другим листом і защепляем краю.

 Випікаємо в гарячій духовці хвилин тридцять - тридцять шість. Температура не менше ста вісімдесяти градусів.

 5. Готовий штрудель дістаємо, Остуджуємо і прикрашаємо листочками м'яти, ягодами і посипаємо цукровою пудрою. Подаємо разом з морозивом.