Рецепт персиків в сирі



Інгредієнти для приготування персиків в сирі :
 - Чотири - п'ять стиглих персиків, розрізаних на дві половинки,
- Півтори склянки пшеничного борошна вищого гатунку (триста грам),
- Сто п'ятдесят грам вершкового масла або маргарину,
- Триста грам нежирного (можна повністю знежиреного) сиру,
- Сто грам вершкового масла,
- Три курячих яйця,
- Одна столова ложка картопляного крохмалю,
- Сто п'ятдесят грам рідкого меду,
- Три столові ложки цукрової пудри для посипання.
Спосіб приготування персиків в сирі :
 1. У сухий посуд змішуємо пшеничне борошно і маргарин (масло) нарізаний на кубики. Перетираємо в крихту. Додаємо одне куряче яйце і замішуємо тісто.
2. Два курячих яйця збиваємо разом з рідким медом. Нежирний сир перемішуємо з розтопленим вершковим жиром. Вливаємо мед і додаємо картопляний крохмаль. Перемішуємо.
3. Тісто розгортаємо в пласт, товщиною п'ять міліметрів. Розкладаємо його в промаслений форму. Зверху викладаємо сир і розрівнюємо по поверхні. Укладаємо зверху половинки персиків, трохи вдавлюємо їх в тісто.
Випікаємо в нагрітій духовці хвилин тридцять - тридцять три. Дістаємо пиріг і охолоджуємо, потім посипаємо цукровою пудрою і подаємо.