Рецепт салату з яблуками і куркою



Інгредієнти для приготування салату з яблуками і куркою :
 - Триста грам курячого філе,
- Один неповний склянку рису (сто п'ятдесят грам),
- Дві столові ложки родзинок,
- Одна цибулина,
- Два великих яблука,
- Одна чайна ложка меленої паприки,
- Зелень свіжої петрушки або кропу,
- Рослинна олія для обсмажування,
- Морська сіль за смаком,
- Дві столові ложки темного соєвого соусу (можна не додавати).
Спосіб приготування салату з яблуками і куркою :
 Ізюм замочуємо в теплій водичці на тридцять - п'ятдесят хвилин. Далі відварюємо рис, трохи присолити воду. Нарізаємо очищену цибулину на півкільця і ??обсмажуємо, додаючи родзинки в рослинній олії. Промиваємо і обсушуємо куряче філе. Нарізаємо м'ясо на тонкі невеликі скибочки (товщина приблизно пів міліметра).
Обсмажуємо м'ясо курки по дві хвилинки на кожній стороні. Солимо і приправляємо перчиком.
Очищаємо яблучка від серцевини, і шкірки, дістаємо насіння і нарізаємо на дольки невеликого розміру.
Займемося приготуванням соусу. Для цього змішуємо дві столові ложки темного соєвого соусу і дві ложки рослинної олії, додаємо паприку. Перемішуємо.
Окремо змішуємо лук, рис, родзинки і курку, далі вводимо яблучну масу і заправляємо соусом. Прикрашаємо зеленню. Даний салат відноситься до числа холодний, тому перед подачею охолоджуємо його.