Рецепт легкого йогуртового торта з фруктами



Інгредієнти для приготування легкого йогуртового торта з фруктами :
 Двісті грам цукрового печива,
П'ятдесят грам вершкового жиру, розм'якшеного при кімнатній температурі
Шістсот мілілітрів полуничного йогурту,
Двісті мілілітрів вершків, жирністю двадцять відсотків
Половина пачки полуничного желе,
Сто грам цукру,
Двадцять грам желатину,
П'ятдесят грам шоколаду,
Сто п'ятдесят грам фруктів або ягід за смаком.
Для приготування цього торта відмінно підійдуть яблука, полуниця, груші, малина, абрикоси, персики (можна брати також заморожені або консервовані фрукти).
Спосіб приготування легкого йогуртового торта з фруктами :
 Печиво розтираємо в крихту руками і змішуємо з розм'якшеним маслом. Викладаємо на дно овальної рознімної форми. Частина фруктів або ягід нарізаємо на рівні часточки і укладаємо по краю формочки. Решта фрукти викладаємо на печива зверху.
Збиваємо разом з цукром вершки і змішуємо з йогуртом. Додаємо приготований желатин (замочений) і виливаємо в форму. Охолоджуємо.
Желе готуємо, згідно інструкції. Виливаємо готове желе в форму і охолоджуємо.
Прикрашаємо тортик зверху шматками свіжих фруктів і посипаємо шоколадною стружкою. Охолоджуємо перед подачею.