Рецепт сирної паски з цукатами



Інгредієнти для приготування сирної паски з цукатами :
 Сир нежирний - сімсот грам
Вершки або жирна сметана - двісті - двісті двадцять грам
Вершкове масло - двісті - двісті двадцять п'ять грам
Яйце куряче - три штуки
Цукровий пісок - сто двадцять п'ять грам
Ваніль - одна щіпка
Цукати - сто - сто двадцять п'ять грам
Сіль - половина чайної ложки
Спосіб приготування сирної паски з цукатами :
 1. Нежирний сир протираємо через сито (можна пропустити через м'ясорубку). Відокремлюємо жовтки від білків.
2. Масло гарненько розтираємо з цукровим піском, кухонною сіллю і яєчними жовтками.
3. Додаємо сир, подрібнені цукати і дрібку ванілі, вимішуємо до однорідної консистенції.
4. Вводимо сметану, ще раз ретельно перемішуємо.
5. Форму для приготування паски викладаємо вологою марлею, укладаємо масу з сиру, і гарненько розрівнюємо. Накриваємо краями марлі, зверху придавлюємо вантажем і поміщаємо охолоджуватися на шість - вісім годин. Якщо у вас немає форми для приготування паски, можна взяти друшляк середнього розміру.
6. Прикрашаємо цукатами.
Для приготування смачної і відмінною паски важливо стежити за якістю продуктів входять до складу паски.