Рецепт - окрошка на курячому бульйоні


Стегенце курячий (можна замінимо курячою грудкою, тоді бульйон буде менш жирний) - дві штуки
Картопля (відварений в мундирі) - чотири штуки
Яйце (відварене круто) - три штуки
Огірок (свіжий) - дві штуки
Цибуля зелена - 1 Пуч.
Кріп - 1 Пуч.
Майонез - 200 грам
Сметана - 200 грам
Кислота лимонна - 1/3 чайні ложки
Сіль (за смаком)

Рецепт "Окрошка на курячому бульйоні"
З стегенець зваримо бульйон (щоб вийшло приблизно 3 літри). М'ясо виймемо, остудимо, відділимо від кісток, поріжемо кубиками. Зелень дрібно нашаткувати. Овочі та яйця поріжемо кубиками. У великій мисці змішаємо всі підготовлені інгредієнти, заправимо майонезом і сметаною, перемішати. заллємо бульйоном, посолити, усиплемо лимонну кислоту. Всe ретельно перемішати. поставимо в холодильник для охолодження на 1 годину.
Рецепти: Бульйони та супи -> Холодні супи -> Окрошка
Рецепти: Бульйони та супи -> Холодні супи -> Окрошка