Рецепт млинчиків з полуницею



Інгредієнти для приготування млинчиків з полуницею :
 - Три склянки молока,
- Чотириста грамів пшеничного борошна,
- Три курячих яйця,
- Одна чайна ложка солі,
- Одна - дві столові ложки цукрового піску.
- Пакетик розпушувача або одна щіпка соди,
- Три столові ложки рослинної олії - додаємо в тісто.
- Рослинна олія - ??для обсмажування,
Для приготування начинки для млинців:
- Полуниця - триста грам
- Цукор - половина склянки
- Масло вершкове - п'ятдесят грам
Спосіб приготування млинчиків з полуницею :
 1. Насипаємо в миску просіяне пшеничне борошно, додаємо сіль, цукровий пісок, пекарський порошок і хорошенечко перемішаємо. Додамо курячі яйця і півтори склянки молока. Замішуємо тісто без грудочок.
2. Розбавляємо тісто до потрібної консистенції молоком і замішуємо. Додамо три ложки масла і перемішуємо. П'ятнадцять - вісімнадцять хвилин залишимо тісто в стороні.
3. Добре прогріємо сковороду, промажем її маслом і виллємо ополоником тісто на сковороду (випечемо тоненькі млинці).
4. Приготуємо начинку. У розм'якшеному вершковому маслі розітріть цукор-пісок, додамо подрібнені ягоди полуниці і приготуємо пюре.
5. Промажем млинці начинкою з полуниці і звернемо в трубочку.
6. Можна трохи підсмажити на вершковому жирі.
7. Готові млинці викладемо на тарілку і прикрасимо полуницею, листочками м'яти і зверху поллємо начинкою.