Рецепт приготування пирога з черешнею



Інгредієнти необхідні для приготування пирога з черешнею :
 - Вершкове масло - двісті п'ятдесят грам
- Цукор-пісок - двісті шістдесят грам
- Яйце куряче - дві штуки
- Яєчний жовток - дві штуки
- Ром світлий - сімдесят п'ять - вісімдесят мілілітрів
- Борошно пшеничне - шістсот грамів
- Черешня - вісімсот грам
- Мигдаль - п'ятдесят грам
Спосіб приготування пирога з черешнею :
 Зіб'ємо розм'якшене масло і цукор-пісок до світлої маси. Для більш ніжної консистенції тесту можна використовувати при збиванні цукрову пудру. Потім додамо курячі яйця.
Увіллємо ром і продовжимо збивання.
Додамо просіяне борошно вищого сорту і досить швидко замісити тісто. Не потрібно довго вимішувати тісто, досить додати йому пластичність і однорідність. Помістимо тісто в поліетилен і тридцять п'ять - сорок п'ять хвилин охолодити в холодильнику.
Добре промиємо черешню і витягнемо з неї кісточки.
Розділимо охолоджене тісто на два шматки (вони не повинні бути однаковими). Розкотимо більший шматок тіста в пласт і укладемо на дно форми. Зробимо бортики. Трохи посипем тісто мигдалем і викладемо черешню. Розкотимо другий шматок тіста і накриємо їм пиріг.
Випечемо протягом шістдесяти хвилин в гарячій духовці. Остуджуємо готовий пиріг і нарізаємо.