Рецепт булочок з корицею



Інгредієнти для приготування булочок з корицею :
 Для приготування тіста:
- Чотириста вісімдесят - п'ятсот грам пшеничного борошна
- Сто десять грам вершкового масла
- Одне куряче яйце
- Сімдесят п'ять грам цукрового піску
- Шість - сім грам сухих дріжджів
- Двісті п'ятдесят - двісті шістдесят мілілітрів молока
- Одна щіпка солі
Для приготування начинки:
- Шість столових ложок цукрового піску
- Три чайних ложки меленої кориці
- Цукрова пудра для сервірування
Спосіб приготування булочок з корицею :
 Приготуємо опару для тіста. Сухі дріжджі, трохи теплого молока, одну чайну ложечку цукрового піску і ложку пшеничного борошна перемішати і залишити в досить теплому місці на двадцять - двадцять п'ять хвилин
Відрізаємо сто грам вершкового масла і зіб'ємо його разом з цукровим піском.
Додамо яйце і зіб'ємо до однорідності.
У цю ж масу додамо молоко, пшеничне борошно, приправити сіллю і введемо опару. Замісимо м'яке тісто.
Помістимо його на кілька годин в тепленьке містечко підходити. Обов'язково накриємо рушником.
Дістанемо тісто, розкачати. Цукровий пісок змішаємо з корицею і добре посипем.
Загорнемо в рулет і наріжемо на шматочки.
Постелимо в форму папір і укладемо майбутні булочки. Залишимо на двадцять - двадцять три хвилини. Змажемо злегка збитим яйцем.
Випечемо протягом двадцяти двох - двадцяти трьох хвилин.
Дістанемо і посипем зверху цукровою пудрою. Можна змастити глазур'ю або сиропом.