Рецепт кексів з кабачків з цибулею і беконом



Інгредієнти для приготування кексів з кабачків з цибулею і беконом :
 - Ріпчаста цибуля - одна штука
- Молодий кабачок - одна штука
- Сіль - одна чайна ложка
- Курячі яйця - дві штуки
- Цукор - одна чайна ложка без верху
- Розпушувач для тіста - півтори чайних ложки
- Пшеничне борошно вищого сорту - дві третини склянки
- Бекон - сімдесят - вісімдесят грам.
Спосіб приготування кексів з кабачків з цибулею і беконом :
 Спочатку нарізаємо ріпчасту цибулю маленькими шматочками, потім обсмажуємо його на рафінованій олії, при обсмажуванні необхідно регулярно перемішувати.
Ступінь обсмаженої цибулі ти визначаєш самостійно (або до прозорості, або добре засмажений хрусткий цибулю). Важливо стежити за тим, щоб цибуля не згорів.
Потім натираємо на маленьку тертку молодий кабачок, присаливаем його, перемішуємо і залишаємо просочуватися три - чотири хвилини.
Яйця розмішуємо з цукром і змішуємо з борошняної сумішшю.
Бекон розрізаємо на маленькі шматочки і додаємо їх в тісто. Перемішуємо дуже ретельно.
Зливаємо кабачковий сік і м'якоть додаємо в тісто, додаємо цибулю і перемішуємо. Присипаємо зверху борошном.
Змащені формочки для приготування кексів наповнюємо приготованим тестом. Випікаємо при дуже високій температурі хвилин дванадцять - чотирнадцять.