Рецепт тако з курки



Інгредієнти необхідні для приготування тако з курки :
 Куряче філе - п'ятсот грам (дві штуки)
Паприка - півтори столових ложки
Кумин, мелений - півтори столових ложки
Порошок гірчиці - одна столова ложка
Куркума, мелена - одна чайна ложка
Оливкова олія - ??одна толова ложка
Зелена цибуля - одне стебло
Зелень петрушки або кінзи - чверть склянки
Лимонна цедра - одна чайна ложка
Сік лимона - дві столові ложки
Морква - одна штука
Шість коржів для тако, для подачі підігріваємо їх
скибочки лимона і лайма для прикраси
Спосіб приготування тако з курки :
 1. Філе курки разрежем на дві рівні частини. У мисці перемішати прянощі і обваляємо в них куряче філе. Збризкаємо рослинним маслом і закутати в плівку для харчових продуктів. Залишимо маринуватися на сорок - сорок п'ять хвилин в холодному місці.
2. Духовку переведемо в режим гриль і добре нагріємо його. М'ясо викладемо на деко і обсмажити з усіх боків. Перекладемо м'ясо з дека на блюдо, закриємо листком фольги і на п'ять хвилин залишимо остигати. Потім дрібненько наріжемо.
3. Окремо змішаємо кінзу, м'ясо, лимонну цедру і сік лимона, додамо терту моркву і подрібнену цибулю.
Приготовлену начинку викладемо в розігріті коржі тако.
4. Викладемо тако на листочки салату і прикрасимо скибочками лайма чи лимона.