Рецепт рагу з курки з медом



Інгредієнти необхідні для приготування рагу з курки з медом :
 Куряче м'ясо (м'якоть курячих стегон) - п'ятсот грам, кістки, жир і шкіру прибираємо Устричний соус - шістдесят - шістдесят п'ять мілілітрів
Ріпчасту цибулю - одна середня штука, нарізаємо на маленькі часточки
Червоний солодкий болгарський перець - одна штука, очищаємо від насіння і нарізаємо на шматочки
Стручки молодого горошку - сто п'ятдесят - сто вісімдесят грам, розрізаємо на дві половинки
Рідкий мед - дві столові ложки меду
Спосіб приготування рагу з курки з медом :
 1. Гарненько промиємо м'ясо курки в холодній воді і відкинемо стікати на друшляк. Далі наріжемо курку на порційні шматки невеликого розміру (приблизно два сантиметри). Перемішаємо мед і устричний соус і додамо ложку гарячої води. Добре розмішати.
2. Розігріємо в сковороді (якщо є, то найкраще буде використовувати вок) невелика кількість масла. Додамо куряче м'ясо і швиденько обсмажити до утворення скоринки. Дістанемо курятину і перекладемо в тарілку. На час відставити.
3. Додамо лук і обсмажити його, висиплю перець горошком. Обсмажимо дві хвилини. Знову викладемо м'ясо в сковорідку, заллємо сумішшю меду і устричного соусу і перемішати. Злегка подогреем і викладемо в тарілки для подачі.
Готове рагу з курки прикрасимо свіжою подрібненою зеленню і прісиплем горішками.