Рецепт манговою запіканки



Інгредієнти для приготування манговою запіканки :
 Одне велике стигле манго
Четирештукі курячих яйця
Триста п'ятдесят мілілітрів молока
Сімдесят п'ять - вісімдесят грам цукрового піску
Один ванільний стручок
Одна столова ложка борошна пшеничного вищого сорту
Спосіб приготування манговою запіканки :
 Духовку прогріємо в режимі гриля. Відокремити білки від яєчних жовтків. Молоко нагріємо в маленькій посудке, додаємо до нього маленький стручок ванілі (разрежем його на дві половинки). Яєчні білки смеаем з цукровим піском і пшеничним борошном і дуже добре взобьем міксером. Дістанемо і викинемо ванільний стручок, молоко процідити змішаємо з кремом з білків. Перемішаємо масу дерев'яною ложечкою. Помістимо на досить слабенький вогонь і перемішуємо. Приготуємо протягом деякого часу. Коли маса досить загусне знімемо з вогню і накриємо харчовою плівкою. Це потрібно для того щоб тісто не покрилося скоринкою.
Почистимо манго і поріжемо його на маленькі шматочки. Розкладемо по формах середньої величини. Перемішаємо з кремом. Цукровий пісок і білки віночком зіб'ємо в пінку. Цією сумішшю заллємо манго. Запіканку готуємо кілька хвилинок в гарячій духовій шафі. Подаємо відразу ж. Можете готувати крем напередодні. Зберігаємо його в закритій ємності в холодильнику.