Рецепт - бульйон з профітролі


Бульйон
Борошно - 2.5 столових ложки
Вода - дві столові ложки
Маргарин - 30 грам
Сіль (на кінчику ножа)
Цукор
Яйце куряче - 2 шт

Рецепт "Бульйон з профітролі"
Воду наллємо в каструльку, покладемо в неї маргарин, сіль і цукор і доведемо все до кипіння. Безперервно помішуючи, всиплемо борошно, 2 -3 хвилини поварити і знімемо з вогню. дамо трохи охолонути. Після цього по черзі вводимо яйця. АЛЕ! Друге яйце треба вводити тільки тоді, коли перше буде змішано до однорідної маси з тестом. Я перемішувала виделкою. Готове тісто має добре відставати від стінок каструлі і вилки. зробимо кульок з пергаменту (можна брати шприц або кондитерський мішок) і покладемо тісто в нього. На змащене жиром деко випускати тісто невеликими порціями (розміром з невелику гудзик). Залишати відстань в 1 см. Випікаємо при температурі 200 градусів 20 хвилин. подаємо з бульйоном.
Рецепти: Випічка -> Вироби з тіста -> Інші вироби
Рецепти: Випічка -> Вироби з тіста -> Інші вироби