Рецепт крему з сиру



Інгредієнти для приготування крему з сиру :
 Козячий сир - п'ятсот п'ятдесят - шістсот грамів (добре б використовувати три види м'якого сиру)
Горіхи, будь - дві - три столові ложки різноманітних горіхів (фісташок, волоських горіхів, кедрових горішків, мигдалю)
Салат - латук - шість штук
Цибуля - резанец - одна штука
Оливкова олія - ??дві - три столові ложки
Сіль дрібного або великого помелу, мелений перець (за бажанням можна додати гострий червоний перець)
Для соусу:
Оливкова олія - ??шість - сім столових ложок (можна використовувати замість оливкової олії - кукурудзяна, без аромату)
Винний оцет - чотири - п'ять столових ложок
Кухонна сіль, мелений перець
Спосіб приготування крему з сиру :
 Вихід з даної кількості продуктів складе шість порцій.
Змішаємо три види сиру в окремій чистій мисці, вольем масло рослинне, додамо суміш горіхів (фісташки, мигдаль, волоські горіхи, кедрові горішки). Перемішаємо. Приправимо меленим чорним перцем і додамо трохи солі. Розімнемо масу виделкою і охолодити п'ять - шість годин.
Промиємо салат і висушимо серветками. Дрібно поріжемо цибулю-резанец.
Оливкова олія перемішаємо з винним оцтом в чаші блендера. Зіб'ємо. Посолимо і прісиплем перцем.
Зверху викладемо нарізану цибулю і поллємо салат і сир соусом.