Рецепт пасти з тунцем



Інгредієнти необхідні для приготування пасти з тунцем :
 - Філе тунця - двісті - двісті п'ятдесят грам
- Паста - триста п'ятдесят грам
- Лимон - одна середня штука
- Часник - три зубки
- Червоний перчик - чверть чайної ложки
- Олія оливкова - одна - дві столові ложки
- Біле сухе вино - п'ятдесят мілілітрів
- Петрушка - один пучок
- Вода - сто двадцять мілілітрів
- Пармезан - сто двадцять грам
- Сіль і свіжий чорний перець - за смаком.
Спосіб приготування пасти з тунцем :
 У великій сухому посуді перемішаємо одну ложку оливкової олії і сухе біле вино
Додамо червоний перець і дрібно рубаний часник. Особливо ретельно перемішати.
Викладемо на папір для випікання часточки лимона, зверху викладемо приготоване філе тунця і знову накриємо шаром з лимонних часточок.
Заллємо частиною масляної маси, загорніть пергамент у вигляді конверта і запекти в духовій шафі до потрібної кондиції.
Відваримо пасту по інструкції на упаковці. НЕ доводимо до готовності.
Зелень петрушки гострим ножем подрібнюємо.
Акуратно дістаємо з пергаменту рибку і розберемо на дрібні шматочки.
Викладемо на готову пасту, нарізану зелень петрушки, Зверху викладемо тунця і заллємо все масляною сумішшю і вином. Посипем стружкою з сиру. Додамо перчик і посолимо. Перемішаємо і подамо.