Рецепт шарлотки з яблучками, згущеним молоком і корицею



Інгредієнти для приготування шарлотки з яблучками, згущеним молоком і корицею :
 - Два великих червоних яблука, порізаних на однакові часточки,
- Дві чайні ложки меленої кориці,
- Дві - три столові ложки згущеного молока,
- Три курячих яйця,
- Двісті грам просіяного пшеничного борошна,
- Сто грам цукрового піску,
- Половинка чайної ложки харчової соди або розпушувача для тіста,
- Один пакетик ваніліну (десять грам),
- Десять - тринадцять грам вершкового жиру для змазування.
 Спосіб приготування шарлотки з яблучками, згущеним молоком і корицею :

 У чаші блендера на середній швидкості зіб'ємо три курячих яйця і цукровий пісок. Додамо дві столові ложки згущеного молока. Потім введемо ванільний цукор і додамо пекарський порошок (або гашене соду). Зіб'ємо. Обережними рухами введемо борошно, не припиняємо збивання.
Приготуємо начинку для шарлотки. Вимиті, почищені й обсушені яблука наріжемо акуратними скибочками і складемо їх рівним шаром у форму для приготування пирога (заздалегідь промажем її вершковим жиром). Зверху вольем тісто. Посипем меленою корицею.
Печемо тридцять п'ять - тридцять сім хвилин.
Подамо шарлотку, навколо викладемо яблука і прикрасимо згущеним молоком. Зверху посипем горішками і листочками м'яти.