Рецепт віденського шніцеля



Інгредієнти для приготування віденського шніцеля :
 Телячі шніцелі - чотири штуки,
Рослинна олія - ??половина столової ложки,
Борошно - п'ятдесят грам,
Яйця - одна - дві штуки,
Молоко - дві столові ложки,
Панірувальні сухарі - вісімдесят грам,
Лимон - чотири кружечка,
Петрушка свіжа.
Спосіб приготування віденського шніцеля :
 Самое знамените блюдо віденської кухні. Являє собою дуже тоненький і великий за розміром шніцель м'яса теляти, в паніровці з яєць, борошна і сухарів. Зазвичай подається віденський шніцель з картопляним або із зеленим салатом. А сервірують його скибочками лимона і зеленню.
Для приготування віденського шніцеля:
1. Промиваємо і відбиваємо м'ясо за допомогою молоточка. Товщина шматка повинна бути орієнтовно чотири - п'ять мілілітрів.
2. Змішуємо в сухий мисці курячі яйця, трохи молока, масло вершкове і сіль. Викладаємо борошно і сухарі панірувальні в дві різні сухі тарілки. Шніцель приправляем сіллю і перцем, обвалюють спочатку в пшеничній муці, а потім опускаємо в тарілку з панірувальними сухарями.
3. Розігріваємо сковорідку, додаємо трохи рослинного жиру і підсмажуємо до утворення хрусткої і ароматною корки. За смаком приправляємо спеціями.