Рецепт сибаса з грибами



Інгредієнти для приготування сибаса з грибами :
 Сібас - шість штук
Чебрець - сто грам
Лимони - дві штуки
Оливкова олія - ??сто мілілітрів
Часник - дванадцять зубочки
Цибуля - одна цибулина
Шампіньйони - двісті грам
Сіль і перець чорний за смаком
Свіжа зелень кінзи або петрушки для прикрашання
Спосіб приготування сибаса з грибами :
 1. Дуже ретельно очищаємо шість штук рибки, удаялем все зябра і викидаємо нутрощі. Потім гарненько промиваємо і залишаємо стікати.
2. Дванадцять зубків часнику і одну цибулину очищаємо, і досить дрібно рубаємо гострим ножем.
3. Промиваємо печериці та нарізаємо їх на кубики.
4. У сковорідці нагріваємо п'ятдесят мілілітрів оливкової олії. Обсмажуємо нарізану цибульку дві хвилинки і додаємо гриби і подрібнений часник. Тушкуємо під кришкою хвилини три - чотири. Приправляємо перцем і солимо за смаком. Додаємо порвані листочки чебрецю, перемішуємо і ще хвилину готуємо.
5. обсмажених і трохи остуджений овочами фаршируємо рибку, поливаємо зверху маслом оливи і скроплюємо соком лимона. Запікаємо протягом п'ятнадцяти хвилин.
6. Прогріваємо духовку до позначки сто вісімдесят п'ять градусів.
Запікаємо сібас протягом п'ятнадцяти хвилин.