Рецепт рибних фрикадельок із зеленню і білим вином



Інгредієнти для приготування рибних фрикадельок із зеленню і білим вином :
 Рибне філе - сімсот грам
Цибуля - дві цибулини
Біле вино (сухе) - дві столові ложки
Яйця курячі - дві штуки
Панірувальні сухарі - чотири столові ложки
Рослинна олія - ??п'ятдесят - шістдесят мілілітрів
Вершкове масло - дві столові ложки
Мелений імбир
Петрушка, зелень кропу
Перець чорний, сіль
Спосіб приготування рибних фрикадельок із зеленню і білим вином :
 1. Дуже ретельно промиваємо рибне філе у воді і обсушуємо. Пропускаємо рибу через м'ясорубку і змішуємо з одним курячим яйцем. Вливаємо біле сухе вино, додаємо дрібно порізану, свіжу зелень. Приправляємо білим перцем, пряним імбиром і сіллю.
2. Масу хорошенечко вимішуємо, формуємо кульки, вимочуємо їх в яйці і обвалюють у панірувальних сухарях. Смажимо в сковороді в дуже добре розігрітому рослинному жирі до появи золотого відтінку.
3. Готові фрикадельки перекладаємо на гарне блюдо, заливаємо вершковим маслом (топленим) і посипаємо, подрібненої гострим ножем, свіжою зеленню кропу і петрушки.
Добре підходять до фрикадельок різні салатні та овочеві мікси. Можна також подавати до фрикадельок відварений рис або картоплю. Смачного!