Рецепт яблук в тісті



 Інгредієнти для приготування яблук в тісті :

 Заморожене листкове тісто - триста п'ятдесят грам

 Курага    - Шістдесят - шістдесят п'ять грам

 Рубаний фундук    - Шістдесят - шістдесят п'ять грам

 Кислі яблука    - Шість штук

 Лимонний сік - чотири    столових ложки

 Яєчні жовтки - дві штуки

 Молоко - дві    столових ложки

 Мед рідкий  

 Спосіб приготування яблук в тісті :

 1. Тісто дістаємо    з холодильника для того, щоб воно трохи розтануло. Курагу    гарненько промиваємо і обсушуємо. Потім дуже дрібно нарізаємо гострим ножем (якщо курага жорстка, то її можна попередньо замочити в окропі). Горіхи трохи обсмажуємо в сухій сковорідці.

 2. Яблука промиваємо, очищаємо, дістаємо серцевину і скроплюємо лимонним соком. Дуже добре прогріваємо духовку. Температура повинна бути високою. Тісто розгортаємо і вирізаємо з нього шість квадратних шматків. Збиваємо молоко і яєчний жовток. Змащуємо цією сумішшю квадратики тіста. Викладаємо на кожен квадратний шматок по цілому яблуку.

 3. Курагу змішуємо з обсмаженими горіхами, рідким медом і наповнюємо    яблука. Загортаємо краї тіста і кути. Змащуємо жовтком і поміщаємо в духовку на тридцять п'ять - тридцять сім хвилин.

 Подаємо    разом з ванільним морозивом.