Рецепт Крабла з рікоттою і кабачками



Інгредієнти для приготування Крабла з рікоттою і кабачками :
 Кабачки молоді - чотири штуки, середнього розміру
Сир Рікотта - сто двадцять п'ять грам
Рубана зелень естрагону, листя базиліка,
Кервеля і цибулі-резанца - по дві столові ложки
Тертий на тертці пармезан - чотири столові ложки
Борошно пшеничне вищого ґатунку - чотири столові ложки
Оливкова олія для обсмажування
Сіль морська, перець чорний
Спосіб приготування Крабла з рікоттою і кабачками :
 1. Духовку дуже добре нагріваємо.
2. Кабачки промиваємо, розрізаємо вздовж навпіл і нарізаємо на дольки приблизно один сантиметр завтовшки. Підсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла оливкового до скоринки. Приблизно обсмажуємо сім - дев'ять хвилин.
3. Підготуємо прямокутну форму для запікання і перекладаємо в неї обсмажені овочі.
4. Розминаємо рикотту з маслом оливковою і двома ложками води. Додаємо естрагон, трохи солимо і приправляємо перцем. Перемішуємо. Рівномірно розподіляємо отриману масу на кабачках.
5.Отдельно перемішуємо пшеничне борошно, пармезан, базилік, кервель і нарізану цибулю.
Готову масу викладаємо у форму і запікаємо п'ятнадцять - вісімнадцять хвилин.
Прикрашаємо за смаком і подаємо. Смачного!