Рецепт шарлотки з яблуками мигдалем



Інгредієнти для приготування шарлотки з яблуками мигдалем :
 Яблука - триста грам
Борошно - двісті п'ятдесят грам
Коричневий цукор - двісті п'ятдесят грам
Вершкове масло - двісті двадцять грам
Яйця курячі - чотири штуки
Ядра мигдалю (цілі) - сто грам
Білий родзинки - шістдесят грам
Екстракт ванілі або пакетик ваніліну
Розпушувач для тіста - третя частина пакетика
Спосіб приготування шарлотки з яблуками мигдалем :
 1. Яблука дуже ретельно промиваємо і очищаємо від шкіри і серцевини. Натираємо очищені яблука на крупну тертку.
2. Масло обережно розтоплюємо на водяній бані. Нагріваємо духовку до великої температури.
3. У глибокій сухій ємності з'єднуємо пшеничне борошно, цукор-пісок, пекарський порошок, трохи екстракту ванілі. Вбиваємо курячі яйця і ретельно збиваємо масу за допомогою віночка. Перемішуємо і вводимо масло. Додаємо подрібнений мигдаль і білий родзинки.
4. Застеляємо форму для випічки папером для випічки. Викладаємо у форму тісто і випікаємо орієнтовно тридцять п'ять хвилин. Перевіряємо готовність дерев'яною зубочисткою. Якщо зубочистка суха, то шарлотку з яблуками і мигдалем можна діставати.
Потім охолоджуємо шарлотку і нарізаємо її на порційні шматочки.
Можна подавати з морозивом.