Рецепт курячої грудки з локшиною і брюссельською капустою



Інгредієнти для приготування курячої грудки з локшиною і брюссельською капустою :
 Цибуля - одна штука
Волоські горіхи - п'ятдесят грам
Шампіньйони - п'ятдесят грам
Рослинна олія - ??дві столові ложки
Чебрець - чотири гілочки
Сіль, мелений перець чорний
Брюссельська капуста - двісті грам
Філе курки - чотири штуки (вагою по сто п'ятдесят грам)
Широка локшина - двісті п'ятдесят грам
 Спосіб приготування курячої грудки з локшиною і брюссельською капустою :

 1. Лук очищаємо і нарізаємо. Волоські горіхи подрібнюємо. Печериці очищаємо і нарізаємо на скибочки. У сковороді розігріваємо одну столову ложку масла рослинного і обсмажуємо цибулю разом з печерицями і додаємо половину обсягу горіхів.
2. Чебрець промиваємо, обсушуємо, відриваємо листя від стебел і змішуємо з начинкою з грибів. Приправляємо перцем і солимо. Охолоджуємо. Очищаємо брюссельську капусту, промиваємо і кожен качанчик розрізаємо навпіл.
3. Куряче філе промиваємо, насухо обтираємо серветками і робимо в кожному шматку надріз по горизонталі. Приправляємо перцем і сіллю. Заповнюємо отвори в курячих грудках начинкою з грибів, і скріпити зубочистками.
4. Розігріваємо на сковороді інше рослинне масло і обсмажуємо двадцять хвилин.
5. Відварюємо брюссельську капусту дванадцять хвилин в невеликому обсязі киплячій солоної води. Локшину відварюємо. Відкидаємо на друшляк капусту і локшину.
6. Прогріваємо на сковороді вершковий жир і обсмажуємо залишок горішків. Додаємо
широку локшину і насипаємо брюссельську капусту, добре перемішуємо і викладаємо на тарілки поруч з курячою грудкою.