Рецепт м'яса по-французьки з грибами


Інгредієнти необхідні для приготування м'яса по-французьки з грибами :
 - П'ятсот грам свинячої вирізки;
- Одна велика цибулина;
- Триста грам печериць;
- Сто п'ятдесят грам твердого сиру,
- Двісті п'ятдесят грам майонезу (сметани з зеленню і часником);
- Десять грам рослинного масла;
- Прянощі додаються за смаком;
- Сіль крупного помелу, мелений чорний перець за смаком.
Спосіб приготування м'яса по-французьки з грибами :
 М'ясо наріжемо поперек волокон на кубики завтовшки приблизно два сантиметри. Потім, за допомогою спеціального молоточка відіб'ємо його, після чого посолити і додамо перець мелений.
Гриби очистимо, промиємо, досить дрібно наріжемо.
Наріжемо півкільцями цибулю.
Промажем маслом деко, і викладемо на нього приготоване м'ясо, зверху на м'ясо викладемо шар грибів, накриваючи їм свинину, потім укладемо шар цибулі. Все це поллємо соусом (для соусу беремо майонез або сметану, змішуємо з подрібненою зеленню і додаємо часник) і посипем тертим сиром.
Відправимо м'ясо в гарненько нагріту духовку. Запечемо протягом двадцяти - сорока хвилин. Дістаємо і прикрашаємо м'ясо по-французьки зеленню і подаємо разом з келихом червоного вина.
 Смачного!