Рецепт карпаччо з тунця і лосося



Інгредієнти для приготування карпаччо з тунця і лосося :
 Філе тунця - сто - сто п'ятдесят грам, нарізане на пластинки
Філе лосося - сто - сто п'ятдесят грам, нарізане на пластини
Гірчиця - одна чайна ложка
Оцет столовий - половина чайної ложки
Рослинна олія - ??одна столова ложка
Зелена цибуля - один пучок
Кресс-салат для прикраси
Свіжа зелень петрушки - один пучок
Сіль кухонна і чорний перець на смак.
Спосіб приготування карпаччо з тунця і лосося :
 1. Тунця і лосося нарізаємо на тонкі пластинки і відбиваємо кожен молотком для м'яса, його гладкою стороною. Попередньо філе риби необхідно ретельно промити і висушити на серветках.
2. Викладаємо шар філе на плівку для харчових продуктів, зверху накриваємо харчовою плівкою, викладаємо наступний шар, і знову накриваємо плівкою для продуктів. Поміщаємо рибу на п'ятнадцять - вісімнадцять хвилин в морозилку для охолодження.
3. Збиваємо одну столову ложку гірчиці і оцет столовий, додаємо рослинне масло і подрібнений гострим ножем цибулю.
4. Викладаємо філе риби на тарілку, рясно заливаємо заправкою. Приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і прикрашаємо подрібненим крес-салатом. Можна додавати подрібнену зелень петрушки.