Рецепт грибного Кіша



Інгредієнти для приготування грибного Кіша :
 готове листкове тісто - одна упаковка
яйця - п'ять штук
молоко - триста п'ятдесят мілілітрів
дрібно нарізану петрушка - одна столова ложка
тертий сир - сто двадцять п'ять грам
печериці - чотириста грамів
вешенки - двісті грам
сіль - половина чайної ложки
чорний мелений перець - одна столова ложка.
Спосіб приготування грибного Кіша :
 Тісто розкачати в лист і перекладемо у форму для приготування пирогів. Необхідно, щоб лист тіста був цілісним.
Застелити поверхню тіста листком фольги потрібного розміру, зверху викладемо вантаж - можна використовувати як вантажу рис, суху квасолю або горох.
Запечемо основу в добре розігрітій до великій температурі (двісті) протягом п'ятнадцяти хвилин, потім прибираємо фольгу і вантаж. Печемо ще десять хвилин.
Готуємо начинку для пирога. Наріжемо гриби скибочками і обсмажити в олії рослинній.
Курячі яйця і молоко зіб'ємо віночком, додамо сіль, подрібнену петрушку і перець. Натремо половину сиру.
Перекладемо гриби на лист з тіста, посиплемо другою половиною тертого сиру і заллємо сумішшю з яєць і молока. Тридцять хвилин печемо киш. Подамо в гарячому стані. Дуже смачний пиріг, обов'язково спробуйте. Смачного!