Рецепт рибних пельменів



Інгредієнти для приготування рибних пельменів :
 Борошно пшеничне просіяна - п'ятсот п'ятдесят грам
Куряче яйце - дві штуки
Молодий шпинат - тридцять п'ять грам
Морква - одна невелика штука (вісімдесят п'ять грам)
Філе тріски - триста п'ятдесят грам
Вершкове масло - тридцять п'ять - сорок грам
Цибуля ріпчаста - сто грам
Спосіб приготування рибних пельменів
 Просеем пшеничне борошно, приготуємо сік з однієї морквини, шпинат измельчим в однорідне пюре.
Розморозимо і промиємо філе тріски. Потім дамо стекти.
Одну частину пшеничного борошна висиплю гіркою і зробимо поглиблення, висипаємо пюре зі шпинату і введемо одне куряче яйце. Замісити тісто.
З другої частини пшеничного борошна замісити тісто з добавкою морквяного соку. Повинно вийти м'яке тісто жовтого відтінку. Загорнемо обидва шматочка тіста в плівку для продуктів і охолодити.
Готуємо тріску. Змішаємо філе з пересмаженим цибулею і додамо вершковий жир. Посолити і додамо крапельку чорного перцю.
Дістанемо тісто і розкачати його на поверхні. Виріжемо кружечки і зліпимо пельмені, фарш викладаємо ложкою.
Відваримо в солоній киплячій воді і викладемо в тарілки. Подамо зі сметаною і зверху посипем зеленню.
Можете готувати такі пельмені заздалегідь, заморожуючи їх у холодіьнік.