Рецепт свинячих ребер запечених з гарніром



Список інгредієнтів для приготування свинячих ребер запечених з гарніром :
 свинячі ребра - один кілограм шістсот грамів
картопля - шість - сім штук
борошно пшеничне - дві - три столові ложки
кабачки молоді - одна - дві штуки
Гірчиця (з хріном) - додаємо за смаком
вершкове масло - п'ятдесят - шістдесят грам
вершки нежирні або молоко - двісті сорок - триста шістдесят мілілітрів
часник зубки - за смаком
оливкова олія
сіль морська - за смаком
спеції пряні - за смаком
прованські трави - за смаком
мускатний горіх - на смак
Спосіб приготування свинячих ребер запечених з гарніром :
 Готуємо інгредієнти продукти для страви. Ребра ретельно промиємо і висушимо серветкою або рушником.
Картопля та молоді кабачки промиємо і обсушимо.
Пряні спеції, які ви вирішите використовувати для запікання ребер, повністю залежать від ваших уподобань (можна взяти готовий мікс і домішувати що-небудь за бажанням).
Сумішшю спецій натремо свинячі ребра і викладемо на деко. Помістимо в прогріту духовку на дев'яносто хвилин.
У сотейнику топимо масло вершкове, додаємо пшеничне борошно і кілька хвилин обсмажуємо. Вводимо вершки, або додаємо молоко, доводимо до кипіння і знімаємо.
У соус введемо подрібнений в ступці часник, мускатний горіх і трохи солі.
Картоплю і кабачки наріжемо кружальцями і перекладемо у форму. Зверху посипем прованськими травами. Трохи остудити.
Овочі заллємо соусом і помістимо запікатися на тридцять три - тридцять п'ять хвилин.