Рецепт - мексиканський бульйон


на 2 порції:
0,5 л курячого бульйону,
1 цибулина,
1 зубчик часнику,
3 свіжих помідора,
1 авокадо,
200 грам смаженої курячої грудки, одна столова ложка порошку чилі,
пол-чайної ложки кмину, 3/4 чайні ложкікоріандра, дві столові ложки оливкової олії,
2 гілочки кінзи (я замінила петрушкою),
сіль, лимон.

обсмажити в олії цибулю і часник.
Коли цибуля розм'якшиться, додамо крупно нарізані кубиками помідори, покладемо спеції.
Посмажити, помішуючи, 2-3 хв., Вольем в бульйон і варимо 20 хв. на середньому вогні.
Перед подачею покладемо в суп нарізані часточками авокадо і курку, прикрасимо кінзою або петрушкою і шматочками лимона.
Дуже смачний суп. Абсолютно нічого спільного з тим, що було в моєму розумінні супом.