Рецепт великого сендвіча зі свинини



Інгредієнти для приготування великого сендвіча зі свинини :
 Свиняча шийка - шістсот грамів
Часник - два зубки
Болгарський перець (червоний) - дві штуки
Зелена цибуля - дванадцять стебел
Петрушка - кілька гілочок
Оливкова олія - ??сто мілілітрів
Чебрець (сушений) - одна чайна ложка
Тортилью - чотири - п'ять коржів
Рослинна олія за смаком
Для приготування соусу:
Дижонская гірчиця - три столові ложки
Рослинна олія - ??сто мілілітрів
Білий винний оцет - двадцять мілілітрів
Часник - один зубок
Мед - дві чайні ложки
Сіль, мелений чорний перець
Спосіб приготування великого сендвіча зі свинини :
 1. Для соусу змішуємо подрібнений часник, рідкий мед, діжонську гірчицю і оцет. Збиваємо. Вливаємо олію і приправляємо перцем і сіллю.
2. Шийку нарізаємо тонкими шматками. Подрібнюємо часник. Замарінуем шийку 1:00 в суміші часнику, масла оливкового, чебрецю, перцю і солі.
3. Червоні перці обсмажуємо на грилі, до потемніння шкірки, потім накриваємо плівкою, на п'ятнадцять хвилин залишаємо, потім очищаємо і нарізаємо на смужки.
4. Свинину дістаємо з маринаду і обсмажуємо в добре прогрітій і промазати маслом решітці гриля, потім нарізаємо на смужки.
5. Стебла зеленої цибулі викладаємо на складений у декілька разів лист фольги і обсмажуємо на грилі кілька хвилин. Петрушку подрібнюємо.
6. Прогріваємо над вугіллям коржі, трохи промазуємо гірчичним соусом, викладаємо на м'ясо, червоний перець, цибуля зелена, посипаємо петрушкою і звертаємо коржі в рулети. Відразу подаємо разом з гірчичним соусом.