Рецепт гарячого бутерброда з грибами, беконом і сиром



Інгредієнти для приготування гарячого бутерброда з грибами, беконом і сиром :
 Свіжі шампіньйони - двісті п'ятдесят - триста п'ятдесят грам
Бекон - сто п'ятдесят - сто сімдесят п'ять грам
Сир пармезан - п'ятдесят - сімдесят п'ять грам
Батон - одна штука (свіжий)
Вершкове масло - п'ятдесят - сімдесят п'ять грам
Ріпчасту цибулю - одна штука
Майонез - дві столові ложки
Чорний мелений перець, сіль
Спосіб приготування гарячого бутерброда з грибами, беконом і сиром :
 Не знаєте, що б захопити з собою на обід? Спробуйте приготувати гарячий бутерброд, він не дуже довго готується, ситний і дуже смачний. Отже, для того щоб приготувати бутерброди потрібно:
1. Взяти свіжий батон і злегка підсушити його в духовці. Нарізати його на великі скибочки і промазати вершковим жиром. Можете натерти часником (якщо не боїтеся запаху!).
2. Печериці (або білі гриби) нарізаємо на шматочки невеликого розміру (краще рівними кубиками). Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо кільцями. Пармезан натираємо на самій маленькій тертці (можна замість пармезану використовувати інший сир твердих сортів).
3. Змішуємо печериці, нарізану цибулю, тертий сир, приправляємо сіллю і перцем і добре перемішуємо. Отриманою масою змащуємо скибочки батона і печемо в духовці хвилин десять - п'ятнадцять. Далі викладаємо бутерброди на блюдо і прикрашаємо дрібно рубаною, свіжою зеленню.