Рецепт кукурудзяної каші з білими грибами



Інгредієнти для приготування кукурудзяної каші з білими грибами :
 Кукурудзяна крупа - чотириста грамів
Гриби (білі, гливи або шампіньйони) - триста - триста п'ятдесят грам
Молоко - п'ятсот мілілітрів
Вершкове масло - п'ятдесят грам
Оливкова олія - ??одна столова ложка
Часник - чотири зубки
Петрушка - двадцять грам
Лимон - половина лимона
Шафран - одна щіпка
Сіль, перець мелений за смаком
 Спосіб приготування кукурудзяної каші з білими грибами :

 1. Гриби нарізаємо на довільні шматочки, обсмажуємо в сковорідці з оливковою олією до готовності. Додаємо подрібнений ножем часник, коли волога випарується. Через дві хвилини знімаємо гриби з вогню.
2. Розводимо молоко з водою і кип'ятимо (на маленькому вогні), додаємо в молоко шафран, трохи солі і меленого перцю, розмішуємо і всипаємо порціями кукурудзяну крупу, перемішуємо. Відварюємо три - чотири хвилини. Перемішуємо.
3. До густеющей каші додаємо смажені грибочки. Перемішуємо і відварюємо три хвилини. Знімаємо з плити.
4. На сковороді середнього розміру, розтоплюємо вершковий жир, кип'ятимо і вливаємо сік з однієї частини лимона. Всипаємо посічену зелень петрушки, перемішуємо і прибираємо з вогню.
5. Подаємо кашу, заливаючи її соусом з масла, петрушки і лимонного соку.