Рецепт млинцевого пирога з сирною начинкою



Інгредієнти для приготування млинцевого пирога з сирною начинкою:
 Молоко - триста мілілітрів
Борошно пшеничне - двісті шістдесят грам
Сіль - одна велика щіпка
Яйця курячі - чотири штуки
Рослинна олія - ??сорок мілілітрів
Сир знежирений - сімсот грам
Молоко згущене - вісімдесят мілілітрів
Кориця мелена - чверть чайної ложки
Ванільний цукор - один пакетик
Вершкове масло - тридцять грам
Сухарі панірувальні - дві столові ложки
Цукор-пісок - тридцять грам
Спосіб приготування млинцевого пирога з сирною начинкою :
 1. Розбавляємо молоко холодною водою (на триста мілілітрів молока, трста мілілітрів води), додаємо яйця і перемішуємо. Наливаємо молоко з курячими яйцями в пшеничне борошно і ретельно перемішуємо, додаємо масло, приправляємо сіллю. Якщо не додавати масло в тісто, то його потрібно буде наливати в сковороду при обсмажуванні.
2. Добре прогріваємо сковороду і випікаємо млинці з двох сторін.
3. Змішуємо сир і згущене молоко (можна брати жирні вершки) з цукровим піском. Додаємо мелену корицю і ванільний цукор.
4. Форму промазуємо маслом і посипаємо сухарями. Укладаємо млинці шарами, кожен шар промазуємо сирною масою. Збиваємо куряче яйце з цукровим піском і змащуємо сумішшю самий верхній млинець.
5 .Помещаем в гарячу духовку і готуємо хвилин тридцять п'ять - тридцять вісім.