Рецепт шоколадних тарталеток з кремом



Інгредієнти для приготування шоколадних тарталеток з кремом :
 Вершкове масло - сто тридцять грамів
Цукрова пудра - п'ятдесят грам
Борошно пшеничне - двісті п'ятдесят грам
Яйця курячі - три штуки
Какао-порошок - п'ятдесят грам
Вершки жирністю тридцять - тридцять три відсотки - двісті п'ятдесят мілілітрів
Мелена кава - тридцять грам
Шоколад - двісті п'ятдесят грам
 Спосіб приготування шоколадних тарталеток з кремом :

 1. Змішуємо масло і цукрову пудру і збиваємо міксером на невеликій швидкості.
2. Додаємо одне куряче яйце, частину борошна і продовжуємо старанно збивати масу. Додаємо другу частину пшеничного борошна і порошок какао, знову збиваємо.
3. Збираємо тісто в кульку і охолоджуємо його дві години.
4. Готуємо шоколадно-кавовий крем. Підігріваємо вершки і додаємо мелену каву. Залишаємо вершки на десять хвилин. Шоколад ламаємо і нарізаємо шматочками масло. Вершки проціджуємо в шоколадну масу і хорошенечко перемішуємо. Додаємо два курячих і трохи збиваємо вінчиком. Охолоджуємо крем 2:00 в холодильнику.
5. Прогріваємо духовку.
6. Тісто розгортаємо на поверхні. З тіста вирізаємо кола розміром трохи більше форми. Готуємо тарталетки в гарячій духовці п'ятнадцять хвилин.
7. Дістаємо і охолоджуємо. Зменшуємо температуру, а готові тарталетки заповнюємо кремом.
Повертаємо в духовку і готуємо десять хвилин.