Рецепт печива з м'ятою та шоколадом



Інгредієнти приготування печива з м'ятою та шоколадом :
 Борошно пшеничне - двісті сімдесят грам
Какао-порошок - сорок п'ять грам
Цукор - двісті сімдесят грам
Сіль - половина чайної ложки
Розпушувач тіста - чотири грами
Вершкове масло - сто двадцять грам
Шоколад - сто грам
Шоколад темний (вміст какао сімдесят - вісімдесят відсотків) - сто грам
М'ята свіжа - п'ятнадцять грам
Яйця курячі - три штуки
Ванільний екстракт - половина чайної ложки
Цукрова пудра - дев'яносто грам
Спосіб приготування печива з м'ятою та шоколадом :
 1. Просіваємо і змішуємо в сухому посуді борошно, додаємо порошок какао, дрібку солі і розпушувач для тіста.
2. У маленькій каструлі розтоплюємо шоколад і масло.
3. Змішуємо м'яту з цукровим піском в ємності кухонного комбайна. Додаємо до шоколаду і перемішуємо.
4. Трохи збиваємо курячі яйця виделкою. Остуджений шоколад змішуємо з яйцями і ваніллю. Перемішуємо.
5. Додаємо до шоколаду суху борошняну суміш. Перемішуємо до утворення однорідної маси. Накриваємо плівкою і охолоджуємо шістдесят хвилин.
6. Підігріваємо духовку і ставимо на середину ґрати. Ложкою для морозива формуємо з тіста рівні кулі. Обвалюють їх в цукровому піску і пудрі.
7. Викладаємо кулі на деко і печемо в духовці одинадцять - дванадцять хвилин.