Рецепт - суп «Овочеве асорті» з фрикадельками на м'ясному бульйоні


Інгредієнти на 4 порції: по 200 грам моркви, капусти і картоплі, 150 грам стручкової квасолі, 1 черешок селери, 2 помідори, 1,5 л м'ясного бульйону, 250 грам черствого білого хліба, 1 маленька цибулина, 150 грам рубленого м'яса, дві столові ложки рубаної петрушки, одна столова ложка вершкового масла, одна столова ложка борошна, 1 яйце, 1 жовток, сіль, мелений чорний перець.

Моркву, капусту і картоплю підготуємо й наріжемо кубиками. Стручки квасолі разрежем навпіл. Селера вимити і дрібно наріжемо. Помідори наріжемо часточками. Моркву, капусту, картоплю і селеру варимо в бульйоні 20 хв. За 5 хв до готовності додамо помідори. Білий хліб, зрізавши скоринку, замочимо у воді. Лук порубати і обсмажити на вершковому маслі. Рубане м'ясо змішаємо з віджатим хлібом, петрушкою, борошном, цибулею, яйцем і яєчним жовтком. посолити і поперчити. З фаршу скачати кульки з волоський горіх, викласти в киплячу підсолену воду, варимо 10 хв. Гарячий суп розіллємо по тарілках. Готові фрикадельки виймемо з води шумівкою і покладемо в суп. Смачного!